Compania Ligna Dumi Tech

Cu o experienta acumulata din 1994

Ligna Dumi Tech este o companie specializata in importul si comercializarea celor mai noi tehnologii in domeniul industriei prelucrarii lemnului.
Obiectivul Ligna Dumi Tech este acela de a promova, de a furniza si a pune la dispozitia clientilor tehnologii moderne de prelucrare si de exploatare a lemnului la un raport pret/calitate real si optimizat, raspunzand celor mai exigente cerinte venite din partea acestora si in conformitate cu trendul tot mai restrictiv al normelor energetice, ecologice si de mediu.
Proiectele de succes realizate si experienta acumulata ne recomanda si ne califica drept unul din liderii pietei romanesti in acest domeniu.

Ligna Dumi Tech este repezentanta pentru Romania a peste 20 de companii straine, care detin know-how si produc utilaje dedicate si software, specializate in domeniul industriei prelucrarii lemnului.

Oferta Ligna Dumi Tech cuprinde o gama variata si selecta de utilaje si software specializat pentru productia de scaune, mese, mobilier tip IKEA, mobilier complex, instrumente muzicale si piese particulare, scobit / gaurit multiplu, structuri de case, sarpante, pereti masivi X-LAM (1300x10.000 ; 2.500x10.000 mm ), si grinzi stratificate (sectiune maxima 1.600x 400 mm) in lungimi de pana la 25 m, productia ferestrelor, usilor, scarilor, mobilier de orice tip, croit in pachet unidirectional si bidirectional, aplicat cant, productia de repere cu sectiune rotunda si ovala, cozi de unelte si minuterie, uscatoare si aburitoare, prese, linii de finisaj, instalatii de impregnare si uscare, aspiratia, filtrarea, depozitarea, arderea si tratamentul aerului industrial, linii de brichetat, instalatii de incalzire cu aer cald. 

 
Ligna Dumi Tech ofera servicii profesionale de: 

  • evaluare
  • consultanta
  • proiectare
  • service in garantie si postgarantie


Ligna Dumi Tech asigura si furnizeaza piese de schimb pentru utilajele aflate garantie si postgarantie.

Avand o retea dedicata de vanzare si service asigurat care acopera fiecare regiune in parte, Ligna Dumi Tech asigura interventii al caror SLA (Service Lavel Agreement) impun un timp de raspuns de 24 - 48 ore de la solicitare, insemnand diagnoza sau evaluare pe teren.

 

Contacteaza-ne!

 

 

Ligna Dumi Tech

Casele, mobilierul, usile, ferestrele si tot ceea ce fauresc mainile tamplarului sau ale dulgherului sunt obiecte de arta. Opera va fi cu mult mai desavarsita atunci cand acestia lucreaza cu utilaje profesionale oferite de Ligna Dumi Tech.

Ligna Dumi Tech este repezentanta pentru Romania a peste 20 de companii straine, care detin know-how si produc utilaje dedicate si software, specializate in domeniul industriei prelucrarii lemnului.

 

Contact

+40 721 253.843

+40 770 657 695

office@dumitech.ro

 facebook logo youtube logo