Tehnologii Intorex

CKX-600/1300/1600 CNC STRUNG DE LEMN

CNX este un strung CNC in intregime automat echipat cu incarcator .

Batiul realizat dintr -o singura piesa garanteaza o baza solida care asigura precizie si o calitate foarte buna a prelucrarii .

Masina este echipata cu :

- 3 axe +cap controlat de CNC (2 axe controlate in lungul sectiunii, axa < A > sau copier de degrosare  si axa <X> sau copier de finisare , 1 axa pentru controlul saniei transversale , 1 axa pentru controlul rotatiei  varfului papusii fixe comandat  de CNC .

-2 sisteme de fixare pentru cutite profilate pe capul revolver

-1 unitate hidraulica pentru degrosare .

-1 incarcator  automat  pentru alimentarea cu lemn cu sectiune pana la 140x140 mm.

-optional poate fi echipat cu unitate de frezare pentru executie torsade si executie caneluri   controlate de CNC.

In plus , este de asemenea posibil sa se adauge programe in masina care permit sa se strunjeasca cu copierul de degrosare si apoi sa se execute torsade si caneluri cu copierul de finisare acolo unde este asamblat si capul de frezare .


Avand o retea dedicata de vanzare si service asigurat care acopera fiecare regiune in parte, Ligna Dumi Tech asigura interventii al caror SLA (Service Lavel Agreement) impun un timp de raspuns de 24 - 48 ore de la solicitare, insemnand diagnoza sau evaluare pe teren.

 

Contacteaza-ne!

 

 

Ligna Dumi Tech

Casele, mobilierul, usile, ferestrele si tot ceea ce fauresc mainile tamplarului sau ale dulgherului sunt obiecte de arta. Opera va fi cu mult mai desavarsita atunci cand acestia lucreaza cu utilaje profesionale oferite de Ligna Dumi Tech.

Ligna Dumi Tech este repezentanta pentru Romania a peste 20 de companii straine, care detin know-how si produc utilaje dedicate si software, specializate in domeniul industriei prelucrarii lemnului.

 

Contact

+40 721 253.843

+40 770 657 695

office@dumitech.ro

 facebook logo youtube logo