Servicii Ligna Dumi Tech

Serviciile furnizate de Ligna Dumi Tech sunt particularizate in functie de specificul si caracteristicile fiecarului client.

EVALUARE

Evaluarea presupune deplasarea la fata locului in vederea evaluarii reale a terenului, halei sau spatiului existent, a conditiilor tehnico materiale si utilitatilor existente.
In baza datelor preluate se face o propunere privind amenajarea,construirea sau modificarea spatiilor corespunzator specificatiilor si parametrilor tehnici ai utilajelor si instalatiilor.

CONSULTANTA 

Serviciul de consultanta pune la dispozitie solutiile privind realizarea proiectului.
Alegerea unui consultant, fluxul tehnologic optim, tehnologia corecta, utilitatile, garantia, postgarantia sunt cateva din aspectele ce trebuie parcurse pentu realizarea unui proiect de succes.

PROIECTARE

Proiectarea ofertita de Ligna High Tech se face dupa o atenta selectie a datelor si dupa deplasarea pe teren.
Este realizata de personal calificat din sectorul industriei lemnului.
Se face utilizand softuri moderne de proiectare.
Solutiile sunt analizate cu beneficiarul pentru a se elabora proiectul final.
Sunt imbinate posibilitatile clientului corelate cu ultimele solutii privind tehnologia lemnului.

SIGURANTA

Colaborand cu furnizori constanti si consacrati , asiguram garantii reale pentru proiectele dumneavoastra, garantand calitatea si eficienta in executia proiectelor.

INSTALARE

Echipa noastra de specialisti autorizati de catre producatori asigura instalarea,scolarizarea personalului operator si initierea productiei in conditii de garantie specifica.

SERVICE

Se asigura service in perioada de garantie si postgarantie cu tehnicieni specializati. Service-ul se realizeaza de cate echipa de service pornind de la diagnoza. Diagnoza se poate face telefonic sau prin deplasarea echipei de service la sediul clientului. Echipa de service include tehnicieni si ingineri specializati. Echipele deservesc fiecare cate o regiune storica pentru minimizarea costurilor si reducerea timpilor de interventie. Service-ul este efectuat cu piese de schimb originale, recomandate de producator.

Avand o retea dedicata de vanzare si service asigurat care acopera fiecare regiune in parte, Ligna Dumi Tech asigura interventii al caror SLA (Service Lavel Agreement) impun un timp de raspuns de 24 - 48 ore de la solicitare, insemnand diagnoza sau evaluare pe teren.

 

Contacteaza-ne!

 

Ligna Dumi Tech

Casele, mobilierul, usile, ferestrele si tot ceea ce fauresc mainile tamplarului sau ale dulgherului sunt obiecte de arta. Opera va fi cu mult mai desavarsita atunci cand acestia lucreaza cu utilaje profesionale oferite de Ligna Dumi Tech.

Ligna Dumi Tech este repezentanta pentru Romania a peste 20 de companii straine, care detin know-how si produc utilaje dedicate si software, specializate in domeniul industriei prelucrarii lemnului.

Contact

+40 721 253.843

+40 770 657 695

+40 368.428.330

office@dumitech.ro

 facebook logo youtube logo